Bonanza

Bonanza heeft een harmonieuze uitstraling, fors frame, elastische beweging, zeer goede rijdbaarheid, bijzonder mooie vosbonte en hij is springklaar om te presteren boven de hoogste eisen. Tijdens de 30-dagentest in Neustadt (Duitsland) toonde hij zijn buitengewoon springvermogen. Zijn prestatierecord vervolledigde hij door zich te kwalificeren voor het Bundeschampionat in 2014. Nu is hij geplaatst tot M** klasse. Hij is goedgekeurd voor AES en erkend door ZfdP. Hij  behaalde meteen hoge plaatsingen en overwinningen in springwedstrijden voor jonge paarden nadat hij zijn debuut in parcours maakte in 2016.

Zijn eerste nakomelingen springen met veel vermogen, een goede techniek en zijn prettig in de omgang. Zijn nakomeling hebben een zeer goede rijdbaarheid en zijn daarom ook bij amateurs enorm populair. Ze zijn correct gebouwd en hebben een uitmundend springtalent.

Zijn vader, Baloubet du Rouet, is drievoudig wereldbekerwinnaar met Rodrigo Pessoa tussen zijn 9de en 11de. Zijn moeder, Schicki Micky, is een volle zus van de ZfdP nationaal kampioensmerrie Zwitserland, die op haar beurt een goedgekeurde en prijswinnende zoon bracht met Swiss Made (vader: Status Quo). De vader van Zijn moeder, Samico, won in de midden- en gevorderden dressuur en werd in 2002 ”Hessen Horse of the Year”. Bonanza vertegenwoordigt de ”NL-merrielijn in 176”, waaruit ook de goedgekeurde hengst Camax L voortkwam.

Naam: Bonanza

Geboren op: 2010

Leeftijd: 12 jaar

Vader: Baloubet du Rouet

Moeder: Schicki Micky

(Samico F)

Kleur: vosbont

Stokmaat:

  • DETAILS