Little Indian

Little Indian is een hengst met sportresultaten tot 1.45m.

Hij presteerde goed op Internationaal niveau in de USA en Canada, waar hij in Calgary nog top sprong op de 1.45m GP.

Little Indian is een zoon van Startrek. Zelf liep deze winnend 1.35m niveau. Hij is dan op zijn beurt weer een zoon van de wereld beroemde hengst Quick Star (1.60) ook vader van Big Star u allen gekend.

Langs moederszijde is Little Indian een zoon van Limbo (Bont – Concorde x Rivaal). De grootmoeder is een dochter van Coolgrade Lad VII vermenigvuldigd met de volbloed Sky Boy. Uit dezelfde stam van Little Indian zien we ook Powerscourt (v. Furisto) 1.60 niveau, Ballyquirke Tipptop (v. Courage II) 1.60 niveau, Obbie Kanoby (v. Obos Quality 004 ) 1.40 niveau en An Tonia 1.35 niveau.

Nog uit diezelfde stam van Little Indian zien we ook 5 Internationale Eventing paarden dit bewijst het karakter van de stam.

Little Indian heeft niet alleen een zeer goede origine maar is ook apart van kleur, deze geeft hij ook verder aan zijn nakomelingen. Little Indian is een commerciële en een mooie hengst die voldoende vermogen heeft en uiterst voorzichtig is. Hij heeft een zeer goed karakter en is heel eenvoudig te rijden.

Kortom een goede hengst, hij verdient gekroond te worden als een waardige dekhengst.

Misti Cassar, zijn eigenaresse en ruiter, is deel van het Amerikaans Nationale Team.

Naam: Little Indian (Just in Time)

Geboren op: 2008

Leeftijd: 14 jaar

Vader: Star Trek

Moeder’s vader: Limbo

Kleur: leopard appaloosa bont

Stokmaat: 1.67m

  • DETAILS