Visage van de Olmenhoeve

Hij heeft een geweldige en atletische bouw, zijn beweging en gangen maken indruk op de dressuurjury. Hij is kalm, intelligent, vriendelijk, trainbaar en hij houd van zijn werk.

Toen Visage op zijn 5 jaar aankwam in Australië werd hij ‘Champion five-year-old’ en ‘Champion of the Champions’ op de DSJWTS in 2003. Vervolgens werd hij in 2004 kampioen Young Event Horse op Sydney Royal. Op slechts een paar maanden competitie ging hij van D-klasse naar C-klasse, in A & B-klasse bleef hij springen alsof het geen moeite was. In Sydney Royal, 2005, behaalde hij een adembenemende foutloze ronde in zijn allereerste wereldbeker. In deel 2 won/ plaatste hij zich in elke klasse. Op zijn 2de WK in Queensland in 2006 werd hij 7de. In 2006 won hij de Mini Prix op tempo, daarna volgde overwinningen in A & B-klasse en de Grand Prix op Maitland Show. In 2007 behaalde hij regelmatig overwinningen in de Young Rider klassen. Op de Nationale Kampioenschappen in 2008 won Visage de Mini Prix met een uitmuntende stijl. Op de Sale World Cup klasse behaalde hij een 2de plaats.  Hij behaalde een overwinning op zijn eerste Grand Prix op Camden Show in maart 2008. Dit werd gevolgd door een succesvolle run in deel 2 in Sydney Royal.

In de Tri-Series Grand Prix behield hij zijn toppositie in het klassement, dat veranderde echter toen hij, wegens omstandigheden, niet kon deelnemen aan de laatste ronde op tempo. Hij had wel nog genoeg punten van de vorige rondes om 2de te eindigen.

Hij was de eerste gekleurde hengst die goedgekeurd is door de AWHA (Australian Warmblood Horse Association), hij werd goedgekeurd in 2007. In 2008 werd hij goedgekeurd door het zeer selectieve Selle Francais Stamboek in Frankrijk.

Naam: Visage van de Olmenhoeve

(aka Copabella Visage)

Geboren op: 1998

Leeftijd: 24 jaar

Vader: Limbo

Moeder: Nervosa

Kleur: bont

Stokmaat: 1.65m

  • DETAILS