Alicjanna

Alicjanna werd geboren op 03/06/2015 en ze verblijft sinds 2017 bij ons. Ze heeft één blauw oogje en is een rariteit in de wereld van de sportpaarden, ze is nl. zwartbont! Haar stokmaat van 1.68m zal nog een beetje toenemen (geboren in 2015). Ze is nauwelijks aan het schrikken te brengen zonder daarom lui te zijn. Alicjanna is rustig op wandeling en leert heel snel alles wat we aanbieden. Ze kan springen. Begin 2018 hebben we haar ‘zadelmak’ gemaakt. Ze is superbraaf en bitloos gereden. Alicjanna is braaf op de trailer en sociaal met andere paarden. Ze is gewoon aan ezeltjes, honden, kinderen, mensen, drukte,….

Sinds 2 jaar wordt ze actiever gereden op wandeling, we zijn recent begonnen met ze in de piste te rijden. Ze wordt getraind om springwedstrijden te lopen.

Ze heeft een WBFSH paspoort (World Breeding Federation of Sporthorses) en ze kan daardoor ingezet worden voor de fokkerij van sportpaarden. Vader Meteor is een springgefokte wielkopolski en moeder A Fatima met vader Logos is eveneens een spring gefokt sportpaard.

Ze is in juli 2020 bevallen van een zwartbont, homozygoot hengstenveulen, Upton Sterrebornehof. Deze laatste heeft als vader Laetus Sterrebornehof.

Naam: Alicjanna

Geboren op: 03/06/2015

Vader: Meteor

Moeder: A Fatima

Kleur: zwartbont

Stokmaat: 1.68m

Stamboek: 

  • DETAILS