Lolita Sterrebornehof

Lolita’s vader is Honoré du soir. Deze hengst combineert de beste trakehner dressuurhengsten van de laatste jaren : Easy Game, Gribaldi, Schwadroneur, Latimer en Banditentraum (winnaar HLP hengstenproeven). Een meewerkende hengst met veel dressuuraanleg die ook goed springt. Hij heeft dezelfde vader als Millenium, nl. Gribaldi (de nr 1 in de WBFSH wereldranglijst van dressuurverervers). Langs zijn moederskant is hij halfbroer van Soirée d’ Amour, in 2012 Duitse landskampioen 3jarigen, in 2014 vice bondskampioen 5jarigen. Zijn moeder gaf ook de in 2012 bronzen bondskampioen Soirée de Saumur.

Moeder is Lakrids van het Sterrebornehof, een Camaro dochter met hoge scores op de keuring.

Lolita behaalde op een half puntje na de hoogste veulenscore in de Benelux van de trakehnerveulens in 2016. Ze kreeg een totaal score van 56, 9-8-7,5-stap 8 draf 8 galop 7,5 – ges 8. Het is een fier elegante dame die zeer goed beweegt.

Ze is erg lief en aanhankelijk, ze groeit sociaal op met de andere veulens en paarden. Haar opvoeding is Parelli gebaseerd, maw. ze zal een partner voor het leven worden. Ze kent alles al, behalve bereden worden. Verwachtte grootte tussen 1.60- 1.70m.

Lolita werd 15/08/2019 voorgebracht als driejarige op de trakehner keuring. Ze werd officieel gemeten op 1.64m met een pijpomtrek van 21 cm. Ze kreeg uitmuntende punten met een totaal van 54 en is dus premie gerechtigd!! Type 8 bouw 7,5 fundament 8/ stap 8 draf 7,5 galop 7,5 algemene totale indruk 7,5.

Lieve Lolita Sterrebornehof vertrekt, als allereerste trakehner, naar Indonesië. We wensen miss Sheila Monica Siyanto en mr Hendra Sean Wijaya het allerbeste met deze prachtige merrie!

Naam: Lolita Sterrebornehof

Geboren op: 2016

Vader: Honoré du Soir

Moeder: Lakrids van ’t Sterrebornehof

Kleur:

Stokmaat:

  • DETAILS