Sakine Sterrebornehof

Sakine betekent ‘engelenvleugel’ en hij  kreeg deze naam omdat hij een ranke grote engel is die zeker kan vliegen! Sakine is een groot paard met lange benen. Erg aangenaam in de omgang, een rustig paard met een toch sterk karakter.

Sakine’s vader is Utah van Erpekom, de best springende bonte hengst ooit ter wereld. Meermaals CSI 5* (1.60m) winnaar met de wereldberoemde ruiter Whitaker.

Dusty van Dantuma, zijn moeder, is een Everij A (Ed king Hill 1.30m x De Saint Urus d’Olympe (grand prix dressage)) uit een Edwig (1.30m) moeder. Dusty is 60% XX/OX. Ze kan enorm bewegen en presteerde in jumping op 1.20m niveau.

Sakine is homozygoot tobiano bont, dat wil zeggen dat elk veulentje dat hij verwekt een gevlekt zal zijn. Hij krijgt de kans om verder uit te groeien.

Sakine is de volle broer van Upendo Sterrebornehof Z en Ting Ting Sterrebornehof (wordt weerhouden voor de fokkerij).

Upendo Sterrebornehof Z behoort tot één van de beste tweejarigen van België in het vrijspringen. Hij werd geselecteerd voor de finale op jumping Mechelen. Upendo staat nu in Indonesië, in eigendom van Henra Sean en Monika Whijaja.

Naam: Sakine Sterrebornehof

Geboren op: 

Leeftijd: 3 jaar

Vader: Utah van Erpekom

Moeder: Dusty van Dantuma

Kleur: homozygoot tobiano bont

Stokmaat:

Indien u geïnteresseerd bent in sperma van Sakine Sterrebornehof, gelieve ons te contacteren via één van volgende telefoonnummers:

TELEFONISCH LEEN

+32 496 61 68 61

TELEFONISCH JAN

+32 474 31 33 63

  • DETAILS